Paradís

Paradís
Teatre Condal, 7 de gener del 2005.
Llibret: Jordi Galcerán i Esteve Miralles
Música: Albert Guinovart
Direcció: Josep Maria Mestres
Web: www.paradiselmusical.com

Avui hem anat a veure un musical clàssic, dels que es vénen fent al Paral·lel des dels primers anys del segle passat.

És una obra divertida, picantona però també força innocent. Una dona i dos homes a una illa deserta, situació que dóna peu a una sèrie de gags tòpics sobre la relació entre sexes i a cançons lleugeres i divertides.

Un gran encert d’aquesta adaptació és haver incluït un quart personatge, la illa. La veu de la Natura, amb l’aparènça de l’engrescadora Mercè Martínez, li dóna sal a la comèdia. M’ha agradat l’elecció d’una actriu que no s’amotlla als cànons actuals de bellesa física i que, sense cap mena de complexe, llueix el seu cos amb el vestuari i al més pur estil de El Molino.

La resta del repartiment està a l’alçada tant de la música com del text. Destaco el Pep Anton Muñoz, que continua demostrant que és un grandíssim cantant i explota perfectament la seva vessant còmica.

La música respon perfectament als estàndars del teatre musical, no espereu gens d’innovació. El quartet (piano, violí, clarinet i contrabaix) que interpreta la partitura fa una bona feina donant-li a la música el to lleuger i divertit que demana el llibret.

Un bon divertiment per hora i mitja i escaig.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: