Fonts

Els què em seguiu per Instagram ja us havieu adonat què he començat a fer fotos de fonts.

via Instagram http://instagram.com/p/gf25SUJg8e/

No és què sigui un projecte pensat i planificat. Simplement els primers dies de ser a Suïssa em vaig adonar que aquí la majoria de fonts són boniques. I diferents, què no totes són iguals, com a Barcelona, on només hi ha les fonts modernistes i els pals asèptics i econòmicament mantenibles què ara planta l’ajuntament als parcs.

Les fonts què trobo per aquí són acollidores, inviten a beure i a fer-ho pausadament. A gaudir del refresc més natural del món i del retrobament amb la vida, en el sentit més animal i primari, què això representa. Molt suís, tot plegat.

I un comentari també sobre Instagram. No li havia trobat la gràcia a això dels filtres. Pensava què era trampa sense art. Ni hi ha l’esforç i l’elaboració del retoc i la creació què hi ha a la sala fosca, ni la espontaneitat i cruesa de la fotografia verité. Però resulta què aquests filtres són un gran recurs per amagar les mancances d’una càmera de mòbil què no dóna per a més.

Salut i sort,
Ivan.

Una resposta a «Fonts»

  1. El més xocant, per a mi, de les fonts suïsses és que rajen sempre

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: