Cerveses artesanes

Fa un temps que estic descobrint el món de les cerveses no industrials, i també el de les altres cerveses.

Com canvia la vida! Quan vaig arribar a Alemanya per a passar un estiu la cervesa era una beguda què més aviat no m’agradava i què només era soportable perquè ajudava a tolerar els rigors de l’estiu. I si bé l’estada germànica em va fer dubtar d’aquesta idea una posterior visita a Gales em va predisposar molt en contra de les real ale què allà vam tastar i que van tenir un efecte … molt embriagador.

La qüestió és que ara el què no puc és beure Estrella, Budweiser o aigua-xirris semblants. I m’agradaria poder apreciar millor un tipus de beguda què ara mateix està molt de moda.

És per això què m’he apuntat a un tast de cerveses d’abadia el proper 28 de maig a 2d2dspuma, cerveseria de referència en la doble accepció de botiga i bar. I dilluns 27 fan una sessió d’iniciació a la degustació de les cerveses artesanes què també fa molt bona pinta.

Per cert, que divendres el Xavi i jo vam acabar la nit allí i vam gaudir d’una magnífica torrada danesa: Adriaen Brouwer Finest Dark.

I Lo Bloc està per compartir les coses bones que ens ofereix la vida.

Salut i sort,
Ivan.

2 respostes a «Cerveses artesanes»

  1. Jo insisteixo, si no coneixes el Freiburg (plaça del Mercat de Collblanc, L’H) no saps el que et perds. Si cal faig un esforç i t’hi porto 😉 El 2d2dspuma té varietat, però el tracte no els arriba a la sola de les sabates al Manolo & co al Freiburg.
    I si, les cerveses artesanes són un món… que creix a velocitat de vertígen! Aquesta tarda he tastat, a la Cervecita al Poblenou, una brown ale danesa (pse) i una russian imperial stout dels Brewdog (escocesa, bona bona).

  2. He viscut més de trenta anys prop del Freiburg i crec què només hi he entrat un parell de cops, espantat pel nivell de soroll i l’aroma de fritanga. Això si, els meus records són llunyants, igual en els darrers anys el local ha canviat molt. No m’estaria malament què algú em convidès a comprovar-ho 😉
    Coincideixo, això si, en què de vegades el tracte del personal de 2d2dspuma és … millorable. Ho atribueixo a què alguns van de erudits i no poden sofrir els no iniciats.
    I un local què no tinc prou explotat és El món de la cervesa, a la Meridiana. (Per cert, molt a prop del cau de Pepi Toria.)

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: