Vasitos Gourmet Premium

Gràcies a Bloguzz hem provat a casa els Vasitos Gourmet de La Sirena.

Packaging dels Vasitos Gourmet Premium de La Sirena

Els vasitos m’han agradat, però el disseny de producte és discutible. Us explico. La capsa conté sis vasitos, que són tres parells amb diferents sabors. Per tant, si sou una parella la capsa us anirà bé; però si sou colla i voleu que tothom pugui picar de tot, cal compartir els vasitos. Aviseu per endavant la concurrència. Com a picoteig, cada vasito és prou gran, però si només fas una culleradeta potser et quedes amb ganes de més. La quantitat total de producte és de 200g. Crec que seria més interessant que es comercialitzessin separadament, ja sigui de manera individual o en paquets de 2-3 unitats, i que cadascú es pogués muntar la seva opció preferida.

Com és d’esperar aguanta bé al congelador i té un gust suficientment intens. El rang de sabors és prou ample i donen un toc sofisticat però sense caure en l’extravagància. Arreglao però informal.

Els tres sabors són Salmó amb salsa tzatziki (força bo, però pel meu gust massa predomini del cogombre), Pebrot amb formatge de cabra (què òbviament vaig deixar pels altres, visca Shin Chan) i Chutney de mango i bercoc i pollastre marinat (excel·lent).

Això si, no busqueu informació del producte a la web de La Sirena, perquè no en trobareu. Al seu catàleg de productes no hi és, perquè us aviso que no són aquests. Són els que comenten a Paperblog, Cocinando con gusto i Buscando la Salida.

Adient per a dinars en que vols entretenir els convidats mentre acabes de preparar els plats. Contraindicat pels que creuen que el menjar ha de fumejar.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: