Petits desastres de planificació

Algú sap què cal estudiar per a planificar rutes d’autobusos, o de serveis de neteja?

Com que està plovent a bots i barrals, en lloc de caminar durant deu minuts decideixo agafar l’autobús, camí del parc empresarial on treballo. Expressió curiosa, parc empresarial.

Són les vuit i molt pocs minuts del matí. Mentre sóc a la parada, veig com l’autobús espera pacientment, durant més de cinc minuts, que el cotxe de neteja d’escombraries faci la seva feina. És un carrer d’un sol carril i fins que els de la neteja no troben un espai on apartar-se l’autobús no pot avançar. Si algú entén per què els de la neteja han de fer el recorregut en hores coincidents amb les del transport públic (de fet, al començament del desplaçament massiu als llocs de treball) que m’ho expliqui.

Ja posats, també tinc curiositat per a saber quin sentit té fer servir la mànega d’aire a pressió un dia de pluja …

La parada anterior al parc és al davant d’un descampat, a uns dos-cents metres del lloc on treballem uns quants centenars de persones, i lluny de qualsevol altre lloc. La parada posterior al parc és a uns cent metres, just sota la ronda, lluny de qualsevol lloc.

El concepte optimització hauria d’estar més de moda en temps de crisi.

Salut i sort,
Ivan.

2 respostes a «Petits desastres de planificació»

  1. Els desastres d’organització de l’administració pública son constants perque no tenen cap coordinadora general que vegi la situació global : son habituals les obres reiterades en el mateix carrer con dies de diferència per fer diferents reparacions, la gespa que reguen quan plou, etc

    Si tinguessin un consell d’accionistes a qui presentar resultats tot seria diferent!!

  2. Los que vivimos en la periferia, además de coincidir a las once de la noche con el camión de la basura, tenemos que soportar el cambio de turno en mitad del trayecto. ¿No sería más lógico hacerlo al principio o al final del recorrido y así evitarnos más retrasos? Y no te cuento la chulería de algun@s conductores, que se creen pilotan un avión en lugar de conducir un autobus. ¡Cuánta memez acumulada! Eso sí, cada día estoy más cerca de la santificación.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: