Triples

Com que aquesta setmana hi ha molta gent que no treballa (sembla que entre ells el servei d’atenció al client d’Orange), intentaré publicar coses més lleugeres.

L’excel·lent blog de bàsquet que és PizaRisas ha publicat un divertidíssim recull de triples. Ja sabeu, encistellar des de més enllà de la ratlla de 6.25. No dura més de cinc minuts i fa força gràcia.

No surten a aquest recopilatori, però jo recordo especialment dues cistelles de darrer segon: la de Solozábal que li va donar una Copa del Rei al Barça davant del Real Madrid (lo peor de todo es la cara de tonto que te deja, va dir el gran Lolo Sainz) i la que va fer John Galvin i que va forçar la pròrroga a una final de la Copa Korac que el Joventut va acabar guanyant al Carrera de Venècia. Encara no havien triples a aquella época, però va tirar des de més de set metres.

I no una, sinó un munt, en va fer Chicho Sibilio al Barça. Recordo una época en que algú agafava el rebot, Solozábal corria el contraatac fins a sota de cistella i aleshores la passava enrera sense mirar, on apareixien bé SibilioEpi per a culminar una contra de tres punts, única a Europa. Quins temps!

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: