Shakira – Fijación Oral, vol. 1

La nena ha aprés a cantar. Ja no fa aquells galls escandalosos que protagonitzava quan encara no s’havia tenyit el cabell.

El que ha guanyat en tècnica ho ha perdut en espontaneitat, però, i la seva proposta és molt convencional. Voler ser la número u porta aquestes coses. Com també porta incloure col·laboradors amb renom, el cas de La Tortura (amb Alejandro Sanz) i Dia Especial i No (amb Gustavo Cerati).

Shakira ha ampliat encara més el ventall de les seves composicions, des de la més típica del seu repertori com En tus pupilas, amb la que obre el treball, passant per una balada de tall Broadway com és Obtener un sí i el pop d’inspiració anglosaxona de Las de la intuición, fins a la tímida aproximació al rock que representa Escondite inglés. Per cert, és aquí on arriva aquell ullet al rock dur que feia a l’interpretar una versió d’AC/DC durant el Tour de la Mangosta? Quina decepció!

No està malament, veurem la segona part, cantada en anglès.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s