No hi ha perdó pels innocents

La notícia de l’indult a dos metges condemnats per haver manipulat les identitats dels morts a l’accident del cas Yak-42 s’afegeix al perdó a dos condemnats per malversació de diners públics, permetent ja establir un començament de tendència en el que és el criteri moral del Govern Espanyol: si són culpables, mereixen el perdó.

Evidentment, els que no són culpables d’haver fet pressupostos amb dèficit, els que no hem aprovat peticions de crèdits de difícil devolució, els que no hem gestionat malament bancs i caixes d’estalvi, no podem demanar perdó per aquests fets i hem d’afrontar les corresponents responsabilitats. Això es desprèn de l’actuació governamental en matèria d’estalviar recursos per a uns i aprovar ajuts per a d’altres.

A la vida és molt important saber qui tens al teu costat i qui tens enfront. Preneu nota.

Salut i sort,
Ivan.

About these ads

2 thoughts on “No hi ha perdó pels innocents

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s